ARHIVA VIJESTI

Irfan Škiljan: Bosanac iza jednog od najpopularnijih programa u svijetu

Svakako ste čuli za popularni program za obradu fotografija IrfanView koji je skoro 20 godina jedan od najkorištenijih u svijetu.

Nero 2014 - Kompletno upravljanje medijima

Nero 2014 predstavlja se kao pravi medijski menadžer. Upravljanje medijima i uređivanje u novoj verziji je znatno olakšano.

GOOGLE TAJNE: Šest skrivenih fazona koji će vas iznenaditi

Google u svom pretraživaču sadrži i nekoliko skrivenih zezalica i neobičnih prikaza rezultata.Za neke od njih već ste čuli, no neke ćete upoznati po prvi put.

Držite se ovih nepisanih pravila u komunikaciji e-mailom

Komunikacija e-mailom je sveprisutna i manje-više svi znamo kako se pišu, šalju i čitaju e-mailovi. Ipak, postoje i neka nepisana pravila.

Samsung Galaxy Grand 2 Dual SIM smartfon stiže konačno na tržište?

Najnovije informacije govore kako će se Samsung Galaxy Grand 2 Dual SIM konačno pojaviti na tržištu.

Avast! Free Antivirus 2014

Avast! Free Antivirus 2014 nudi: Zaštita datoteka, Mail zaštita, Web zaštita, P2P zaštita, IM zaštita, Mrežna zaštita, Zaštita skripti te Zaštita ponašanja.

Video: Blackphone telefon u borbi protiv NSA

Ovaj telefon bi nam trebao u potpunosti zaštititi privatnost.

Upoznajte Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Galaxy Tab 3 Lite pogoni dvojezgreni čip na radnom taktu 1,2GHz uz gigabajt radne memorije te 8GB spremišnog prostora (uz microSD proširivost).

Ad-Aware Free Antivirus - Solidan antivirusni program sa osnovnom zaštitom od virusa i špijunskih programa

Ad-Aware Free Antivirus+ je solidan antivirusni program sa osnovnom zaštitom od virusa i špijunskih programa. OS: Windows XP SP2 (samo 32-bit), Windows Vista, Windows 7.

Microsoft: Windows 9 stiže 2015.godine ?

Microsoft će govoriti o narednoj iteraciji svog operativnog sistema koji je već nazvan Windows 9 na BUILD razvojnoj konferenciji koja će se održati od 2. do 4. aprila u San Francisku.

SPONSORED ADS