ARHIVA VIJESTI

FACEBOOK - NOVI OPASAN VIRUS: Evo kako izgleda! (FOTO)

Novi Facebook virus ponovo aktivan. Ovih dana ponovo je aktivan virus na Facebooku koji se širi putem poruka, odnosno chat-a

Dropbox 2.6.33

Dropbox 2.6.33 i sa sobom donosi zakrpu za rijetku Connecting grešku, zakrpu za opciju Move Dropbox to a 2nd Hard Drive. Dropbox je jedan od najlakših načina za skladištenje, sinhronizaciju i onlajn razmjenu dokumenata.

Firefox 30 Beta 2

Mozilla Firefox 30 Beta 2 je nova verzija brzog, sigurnog i potpuno opremljenog web preglednika koja je dostupna za preuzimanje.

NEVJEROVATNO: Ovo su najluđe stvari koje ljudi traže po Googleu

Google svaki mjesec zaprimi milijune bizarnih upita, od kojih su neki i prilično uznemirujući

Defraggler - Besplatni program za defragmentaciju diska

Program Defraggler je namijenjen je za defragmentaciju hard diska.Defraggler ima mogućnost da defragmentira samo odabrane direktorije ( datoteke ) ili cijeli disk.

PeaZip 5.3.1

PeaZip 5.3.1 i PeaZip Portable 5.3.1 dostupni za preuzimanje. PeaZip je besplatan program otvorenog koda koji omogućava upravljanje datotekama i arhivama.

Mozilla Firefox 29 Hrvatski - Preuzmite novu verziju Firefoxa na hrvatskom jeziku

Mozilla Firefox 29 Hrvatski je nova verzija brzog, sigurnog i potpuno opremljenog web preglednika na hrvatskom jeziku koja je dostupna za preuzimanje.

Mozilla Firefox 29

Mozilla Firefox 29 je nova verzija brzog, sigurnog i potpuno opremljenog web preglednika koja je dostupna za preuzimanje.

doPDF 8.0 Build 905

doPDF 8.0 Build 905 aktuelna je verzija besplatnog alata koji omogućuje jednostavno kreiranje PDF dokumenata.

CCleaner - Optimizacija i čišćenje računara na efikasan način

CCleaner je besplatan softver za optimizaciju i čišćenje računara. Optimizirajte i očistite računar uz pomoć CCleaner-a.

SPONSORED ADS