ARHIVA VIJESTI

RealPlayer Cloud 17.0.9.17

RealPlayer Cloud 17.0.9.17 je najnovija verzija besplatnog multimedijalnog playera koji podržava gotovo pa sve multimedijalne formate, sa velikim brojem naprednih opcija.

Recuva - Besplatan program za vraćanje izbrisanih datoteka

Recuva - Besplatan program za vraćanje izbrisanih datoteka. Vraćanje datoteka vrši se pritiskom na opciju recover, gdje se odabire lokacija na koju se želi vratiti odabrana datoteka.

Program za pronalaženje i update drajvera - Driver Genius

Driver Genius je komercijalan program koji omogućava backup, obnovu, ažuriranje i uklanjanje drivera.

Wise Program Uninstaller - Program za uklanjanje nepotrebnih programa

Wise Program Uninstaller - Besplatan program koji uklanja nepotrebne programe. Ostaci programa se u potpunosti uklanjaju s diska, tako da ne ostavljaju tragove.

Wise Data Recovery - Program za vraćanje izbrisanih fajlova

Wise Data Recovery - Besplatan program koji omogućava vraćanje izbrisanih fajlova, slika, i drugih datoteka. Vratite slučajno izbrisane podatke pomoću Wise Data Recovery.

System Explorer - Besplatan program za detaljnu analizu računara

System Explorer - Besplatan program koji nudi detaljnu analizu računala, uz prikaz korisnih informacija o programima, procesima i mreži.

XMedia Recode - Besplatan Video i Audio Konverter

XMedia Recode - Besplatna aplikacija koja koja omogućava konvertovanje audio i video sadržaja u razne formate, uz podršku kodeka.

foobar2000

foobar2000 je besplatan i napredan audio player, jednostavan za korištenje i vrlo prilagodljiv.

Maxthon Cloud Browser 4.4.0.1200

Maxthon Cloud Browser 4.4.0.1200 je aktuelna verzija besplatnog web preglednika koji je potpuno prilagodljiv, jednostavan za korištenje i pruža visoku brzinu surfanja.

VideoPad Video Editor 3.36 Beta

VideoPad Video Editor 3.36 Beta. Preuzmite aktuelnu verziju programa za obradu i uređivanje video zapisa - Download VideoPad Video Editor 3.36 Beta

SPONSORED ADS