ARHIVA VIJESTI

Malwarebytes Anti-Malware 2.0.1.1004

Malwarebytes Anti-Malware 2.0.1.1004 najnovija je inačica besplatnog programa koji uklanja zloćudne datoteke sa vašeg hard diska.

XnView 2.22 - Pregled i konvertovanje grafičkih datoteka

XnView 2.22 je aktuelna verzija besplatnog alata za prikazivanje i konvertovanje grafičkih datoteka. XnView 2.22 donosi neka poboljšanja kao i podršku za Windows 8.1.

WinRAR 5.10 Beta 2

WinRAR 5.10 Beta 2 je nova verzija popularnog programa koji omogućuje otvaranje, pakiranje i raspakiranje RAR arhiva, kreiranje samootvarajućih SFX arhiva, kao i popravak oštećenih arhiva.

Najbolji besplatni programi za gledanje filmova

Najbolji besplatni programi za gledanje filmova. Predstavljamo nekoliko besplatnih i odličnih programa za gledanje filmova.

Kako instalirati Avast ?

Instalacija Avast antivirusnog programa je jednostavna i sastoji se od nekoliko koraka. Korak po korak instrukcije kako instalirati Avast na računar.

Auslogics Disk Defrag 4.5.3.0

Auslogics Disk Defrag 4.5.3.0 je besplatan program za defragmentaciju hard diska i poboljšanja performansi računalnog sustava.

K-Lite Codec Pack Basic

K-Lite Basic Codec Pack je besplatna kolekcija audio i video codeca. K-Lite Codec Pack Basic donosi sa sobom sve potrebne kodeke za audio i video formate, kako bi mogli nesmetano reproducirati multimedijalne sadržaje na računaru.

Internet Download Manager 2014

Internet Download Manager 2014 je moćan menadžer za preuzimanje datoteka koji ubrzava vaša preuzimanja s interneta do 5 puta.

Uređivanje video snimaka i filmova - VideoPad Video Editor

VideoPad Video Editor je pravi izbor ukoliko tražite program pomoću kojeg možete brzo i jednostavno urediti video klipova i video snimke.

Program za obradu i uređivanje videa - VideoPad Video Editor

VideoPad Video Editor koristan program za obradu i uređivanje videa koji donosi sve alate za obradu filmova i drugih video datoteka.

SPONSORED ADS