Avast! Free Antivirus 9.0.2016

Avast! Free Antivirus 9.0.2016​ je nova besplatna verzija popularnog antivirusa koji pruža učinkovitu zaštitu za vaše računalo.

avast-free-antivirus-9-0-2016

Avast! Free Antivirus 9.0.2016​ je nova besplatna verzija popularnog antivirusa koji pruža učinkovitu zaštitu za vaše računalo.

Avast! Free Antivirus 9.0.2016 pruža kompletnu zaštitu od infekcija, prati sve od pristupa datotekama do e-mail prometa. Zahvaljujući jednostavnom rukovanju, program je pogodan i za početnike.

Zaštita u realnom vremenu uključuje sljedeće module koji štite vaše računalo od infekcija: e-mail praćenje, zaštita od file-sharing alata, skener za messengere i obavještajne usluge. Učinkovitost se može podesiti za svaku komponentu.

Također, možete ručno skenirati određene foldere i datoteke. Interesantan je i automatski boot-scan, kojeg biste trebali koristiti barem jednom sedmično.

Baza podataka se stalno ažurira i također provjerava zastarjeli softver na vašem računalu i nudi odgovarajuća ažuriranja. Integrisani Browser Cleanup Tool omogućuje uklanjane dosadnih toolbarova i dodataka u preglednicima.

Preuzmite besplatno novu verziju Avast Free Antivirus 2014 i zaštitite vaše računalo:

DOWNLOAD AVAST FREE ANTIVIRUS

author | Download.ba
Objavljeno; 20.03.2014 u kategoriju download
Komentari korisnika

POVEZANE VIJESTI

ADVERTISEMENTS

SPONSORED ADS

PREPORUKA PROGRAMA
flv-player
X

Like us on Facebooku

Pridruži se i Ti. Postani naš FAN!

Contact Us