Nero 2014

Nero Burning ROM 2014 je nova verzija popularnog programa za snimanje CD i DVD-ova. Nero Burning ROM je najobuhvatniji alat koji je trenutno dostupan.

nero-2014

Nero 2014 je nova verzija popularnog programa za snimanje CD i DVD-ova.

Nero Burning ROM je najpopularniji softver kad je u pitanju "prženje" podataka ili multimedijalnih sadržaja na razne medije, s brojnim naprednim opcijama.

NERO - Sve što je potrebno za snimanje

Nero Burning ROM nudi apsolutno sve što je potrebno za snimanje ISO datoteka, kao i kopiranje CD, DVD ili Blu-ray medija

Također, može izbrisati RW ( rewritable ) diskove, snimiti ISO slike, kao i podijeliti velike datoteke u nekoliko dijelova kako bi iste mogli pohraniti na više diskova. Podržava overburning, a sama brzina snimanja je lako podesiva.

Nero Burning ROM podržava i SecureDisc tehnologiju, koja može lozinkom zaštitit vaše diskove i čitati CD-ove u slučaju ogrebotine.

 

NERO 2014 - Korisnički interfejs

Manje iskusni korisnici u samom početku rada sa ovim programom imat će određenih poteškoća sa sučeljem zbog velikog broja naprednih opcija. Smatramo da se dizajn može poboljšati i pojednostaviti, iako to nije ključni faktor za ovu vrstu softvera.

U oblasti "prženja", Nero Burning ROM je najobuhvatniji alat koji je trenutno dostupan. Uz besprijekornu kvalitetu snimanja i stabilnost programa, NERO je nezaobilazan alat u ovom segmentu.

Ukoliko tražite besplatnu alternativu, preporučujemo CDBurnerXP

Nero 2014 Burning ROM podržava sljedeće formate:

Audio: AAC, AIFF, AIF, CDA, AC3, MP3, MP4, OGG, OGM, WAV, WMA, FLAC

Video: ASF, AVI, DV, MPEG, DAT, MP4, MOV, VOB

Aktuelnu verziju možete preuzeti klikom na link: Download Nero Burning ROM 2014

author | Download.ba
Objavljeno; 13.03.2014 u kategoriju download
Komentari korisnika

POVEZANE VIJESTI

ADVERTISEMENTS

SPONSORED ADS

PREPORUKA PROGRAMA
nero-2014
X

Like us on Facebooku

Pridruži se i Ti. Postani naš FAN!

Contact Us