Wise Disk Cleaner 8.06.576

Wise Disk Cleaner 8.06.576​ je besplatna aplikacija koja vam pomaže da uklonite nepotrebne datoteke s računala i na taj način spasite puno prostora.

wise-disk-cleaner-806

Wise Disk Cleaner 8.06.576​ je besplatna aplikacija koja vam pomaže da uklonite nepotrebne datoteke s računala i na taj način spasite puno prostora.

Wise Disk Cleaner 8.06.576​ dolazi s preglednim sučeljem. Početnici, kao i napredni korisnici neće imati problema raditi s ovim programom.

Funkcije su organizirane u tabovima koji se nalaze na vrhu glavnog prozora. Početnici bi trebali koristiti "Common Cleaner", dok iskusni korisnici mogu koristiti "Advanced Cleaner" opciju. Treće tab je najrizičniji jer je posebno dizajniran da briše nepotrebne datoteke sa sustava.

"Common Cleaner" skenira računalo i traži beskorisne datoteke koje su stvorene od strane operativnog sustava, preglednika ili multimedijalnih aplikacija koje koristite.

"Advanced Scanner" vam daje mogućnost da skenirate računalo i pronađete privremene datoteke koje zauzimaju mjesto na disku.

"Slimming System" briše nepotrebne datoteke s hard diska.

Preuzmite besplatno najnoviju verziju Wise Disk Cleanera i obrišite nepotrebne i beskorisne datotke s računala i oslobodite prostor na disku.

Wise Disk Cleaner 8.06.576 možete besplatno preuzeti ovdje:

DOWNLOAD WISE DISK CLEANER

 

author | Download.ba
Objavljeno; 26.03.2014 u kategoriju download
Komentari korisnika

POVEZANE VIJESTI

ADVERTISEMENTS

SPONSORED ADS

PREPORUKA PROGRAMA
avg-antivirus
X

Like us on Facebooku

Pridruži se i Ti. Postani naš FAN!

Contact Us