Upoznajte Samsung Galaxy Tab 3 Lite

Galaxy Tab 3 Lite pogoni dvojezgreni čip na radnom taktu 1,2GHz uz gigabajt radne memorije te 8GB spremišnog prostora (uz microSD proširivost).

upoznajte-samsung-galaxy-tab-3-lite

Jeftinija varijanta Galaxy Tab 3 Android tableta bi mogla biti primamljivom opcijom uz super(skupe) Pro tablete koje je Samsung otkrio nedavno. Riječ je o ‘manjem i portabilnijem’ uređaju od modela Tab 3, a u skladu s time su i komponente.

Galaxy Tab 3 Lite pogoni dvojezgreni čip na radnom taktu 1,2GHz uz gigabajt radne memorije te 8GB spremišnog prostora (uz microSD proširivost). 7-inčni ekran je razlučivosti svega 1024×600, a stražnja kamerica je dovoljna tek za…pa, s dva megapiksela danas teško da je dovoljna i za što drugo osim za video razgovore. Unutar kućišta mase 290 grama se nalazi još i baterija od 3600mAh koja je u stanju izdržati kakvih osam sati video reprodukcije.

8-gigabajtni Galaxy Tab 3 je cijenom smješten na dvjestotinjak dolara, a ovaj uređaj bi trebao biti još jeftiniji – iako službenih informacija o cijeni još uvijek nema. Bilo kako bilo, široka lepeza tableta ove kompanije će postati još širom, s tim da krajnji visoki segment drže Android uređaji koji koštaju i više od mnogih Ultrabook računala.

author | Download.ba
Objavljeno; 18.01.2014 u kategoriju hardware | ( Izvor )
Komentari korisnika

POVEZANE VIJESTI

ADVERTISEMENTS

SPONSORED ADS

PREPORUKA PROGRAMA
nero-2014
X

Like us on Facebooku

Pridruži se i Ti. Postani naš FAN!

Contact Us