IZNENADIĆETE SE: Ovo je najskidaniji torrent u 2013. godini

Veliko iznenađenje - Najskidaniji torrent u 2013. godini je potpuno legalan. Radi se o uspješnoj saradnji između BitTorrent-a i muzičara Moby.

najskidaniji-torrent-u-2013

BitTorrent nije nešto što dovodimo u vezu sa autorskim pravima i legalnim preuzimanjem sa interneta, ali zahvaljujući naporima BitTorrent Inc. kompanije jedan muzičar postigao je neverovatan uspeh tokom 2013. godine.

Naime, BitTorrent pokušava da putem dogovora sa mladim i neafirmisanim, ali i svim drugim muzičarima i umetnicima, koji žele da svoje radove, muziku i spotove isporuče do što više ljudi, uspostavi saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Tom saradnjom BitTorrent dobija više korisnika, bavi se legalnom distribucijom sadržaja, umetnici dolaze do više publike, a sami korisnici BitTorrenta do sadržaja koje žele da slušaju ili gledaju.

moby-bittorent

Saradnja sa muzičarem Mobyjem višestruko se isplatila, jer je Mobyjev poslednji album "Innocents" preuzet gotovo devet miliona puta potpuno legalno preko BitTorrenta, piše TorrentFreak.

Poređenja radi, to je gotovo dvostruko manje nego najpiratizovaniji album u 2013. godini, koji je sa BitTorrenta skidan ilegalno, koji je preuzet oko pet miliona puta.

Ne samo da je na taj način Moby dosegao do devet miliona novih slušalaca, nego su svi korisnici taj digitalni sadržaj preuzeli sa BitTorrenta potpuno legalno.

Preuzmite najnoviju verziju BitTorrent-a sa našeg portala, klikom na sledeći link: Download BitTorrent

author | Download.ba
Objavljeno; 25.01.2014 u kategoriju internet | ( Izvor )
Komentari korisnika
SPONSORED ADS

PREPORUKA PROGRAMA
flv-player
X

Like us on Facebooku

Pridruži se i Ti. Postani naš FAN!

Contact Us