Zaštite svoju privatnost: Obrišite povijest pretraživanja na Facebooku

Facebook čuva apsolutno svaku vašu pretragu koju ste napravili na njemu. Korisno je znati kako se povijest pretraga briše.

obrisite-povijest-pretrazivanja-na-facebooku

Facebook čuva apsolutno svaku vašu pretragu koju ste napravili na njemu. Bilo da ste istraživali što rade vaše bivše ljubavi ili ste tražili neki sadržaj koji baš i ne biste voljeli da netko drugi vidi, ili pak jednostavno ne volite da netko čuva previše informacija o vama, korisno je znati kako se povijest pretraga briše.

Svaki put kad na Facebooku potražite nekog prijatelja, neku slavnu osobu ili pojam, sustav tu vašu pretragu čuva. Na taj vam način navodno olakšava da kasnije nađete ono što želite, međutim, povijest pretraga tako postaje zatrpana i stvarima koje ste tražili samo jednom i nikada više, zbog čega je sporija. 

Bilo da dijelite kompjutor s nekim na poslu ili kod kuće, ili ste jednostavno u brizi za svoju privatnost te ste odlučili limitirati što Face o vama čuva, postupak brisanja povijesti pretraga je jednostavan, piše CNET. 

1. Kliknite na Postavke (Settings). U meniju odaberite Zapise aktivnosti (Activity Log). 

2. Otvorit će vam se stranica sa svim vašim nedavnim aktivnostima. S lijeve strane je meni na kojem ispod opcija Fotografije (Photos), Likes i Komentari (Comments), piše VIŠE. Kliknite na to i odaberite Traži (Search). 

3. Pojavit će vam se povijest vašeg pretraživanja. Ukloniti možete pojedinačne unose ili na vrhu stranice s desne strane odabrati dugme Clear Searches, kojim ćete ukloniti sve.

author | Download.ba
Objavljeno; 03.03.2014 u kategoriju internet | ( Izvor )
Komentari korisnika
SPONSORED ADS

PREPORUKA PROGRAMA
avast-2014
X

Like us on Facebooku

Pridruži se i Ti. Postani naš FAN!

Contact Us