Samsung Galaxy Xcover Mobitel

Samsung je predstavio jos jedan pametni telefon iz Galaxy serije – Xcover koji je namijenjen korisnicima aktivnog životnog stila

samsung-galaxy-xcover

Samsung je predstavio još jedan pametni telefon iz Galaxy serije: Xcover koji je namijenjen korisnicima “aktivnog životnog stila” kojima je potreban robustan i zaštićen telefon koji će izdržati kišu, prašinu i padove s visine.

Ovaj Samsungov telefon ima 3,65 inčni ekran, radi na 800MHz procesoru te ima 3 MP kameru, a radi će na posljednjoj verziji Googleova operativnog sustava Android 2.3 Gingerbread. Iako nema previše memorije za pohranu podataka samo 150MB, s ovim se telefonom isporučuje i memorijska kartica kapaciteta 2GB, što će zadovoljiti korisnike skromnih multimedijalnih zahtjeva, dok će ostali morati kupiit karticu većeg kapaciteta.

Na tržištu će konkurirati Motorolinom modelu Defy koji se pokazao iznimno uspješnim i koji ima veći ekran, ali i stariju verziju Androida u odnosu na Samsungov telefon.

Takoder, za očekivati je da će Samsung Galaxy Xcover biti cjenovno pristupačan tako da bi se lako mogao naći u džepu mnogih avanturista. Na tržištu ga očekujemo “kasnije ove godine”

author | Download.ba
Objavljeno; 15.01.2014 u kategoriju mobiteli | ( Izvor )
Komentari korisnika

POVEZANE VIJESTI

ADVERTISEMENTS

SPONSORED ADS

PREPORUKA PROGRAMA
avg-antivirus
X

Like us on Facebooku

Pridruži se i Ti. Postani naš FAN!

Contact Us