Thunderbird - Besplatan email klijent

Thunderbird - Besplatan email klijent koji omogućava upravljanje višestrukim email računima

besplatan-email-klijent-thunderbird

Mozilla Thunderbird je besplatan višeplatformski e-mail klijent koji omogućuje upravljanje mailovima i korištenje više računa u isto vrijeme, a sadrži i čitač vijesti i i chat modul.

Karakteristike i mogućnosti

Mozillin email klijent posjeduje jednostavno i moderno korisničko sučelje, koje se koncentrira na funkcije i mogućnosti u nekoliko izbornika. Popularne i često korištene opcije kao što je pisanje novih email poruka, chat ili pretraga dostupne su jednim klikom na brzu alatnu traku.

Thunderbird sadrži RSS čitač i moguće je koristit dodatke (add-ons). Pomoću integrisanog Add-on menadžera ćete pronaći željene dodatke u trenu i instalirati ih.

Thunderbird također podržava tabove, što u mnogome olakšava rad sa mailovima, jer je preglednije.

Za bolju organizaciju, možete poruke sortirati prema ključnim riječima. Alati za filtriranje omogućuju jednostavan pronalazak željenih poruka unutar velikih e-mail arhiva.

Sigurnost

Junk mail filter uspješno blokira opasan sadržaj, dok anti-phishing funkcija sprečava krađu lozinki i bitnih podataka. Thunderbirdov sigurnosni sustav obuhvata i digitalne potpiste, certifikate i šifriranje.

Chat i komunikacija

Za razliku od mnogih drugih email klijenata, Thunderbird sadrži i integrisan Chat klijent, koji omogućava da komunicirate sa prijateljima na jednostavan i udoban način ( podržava IRC, Twitter i XMPP ). Možete dodavati nove prijatelje, pridružiti se chat sobama kao i prilagođavati statusne poruke.

Klikom na simbol zvijezde ćete kreirati novi kontakt u adresaru. Nakon drugog klika možete urediti novi kontakt.

Download: Mozilla Thunderbird | 21.2 MB

author | Download.ba
Objavljeno; 12.05.2014 u kategoriju software
Komentari korisnika

POVEZANE VIJESTI

ADVERTISEMENTS

SPONSORED ADS

PREPORUKA PROGRAMA
vlc
X

Like us on Facebooku

Pridruži se i Ti. Postani naš FAN!

Contact Us