Najbolji besplatni antivirusni programi 2014

Predstavljamo - Ovo su najbolji besplatni antivirusni programi za 2014 godinu, koji pružaju solidnu zaštitu od virusa i drugih zlonamjernih aplikacija.

najbolji-besplatni-antivirusni-programi-2014

Predstavljamo šest najboljih besplatnih antivirus programa za 2014 godinu, koji pružaju solidnu zaštitu od virusa i drugih zlonamjernih aplikacija.

1. Avast Free Antivirus

Avast-Free-Antivirus-2014

avast-download

Avast Free Antivirus 2014 pruža kompletnu zaštitu od infekcija, prati sve od pristupa datotekama do e-mail prometa. Zahvaljujući jednostavnom rukovanju, program je pogodan i za početnike.

Zaštita u realnom vremenu uključuje sljedeće module koji štite vaše računalo od infekcija: e-mail praćenje, zaštita od file-sharing alata, skener za messengere i obavještajne usluge. Učinkovitost se može podesiti za svaku komponentu.

Također, možete ručno skenirati određene foldere i datoteke. Interesantan je i automatski boot-scan, kojeg biste trebali koristiti barem jednom sedmično.

Baza podataka se stalno ažurira i također provjerava zastarjeli softver na vašem računalu i nudi odgovarajuća ažuriranja. Integrisani Browser Cleanup Tool omogućuje uklanjane dosadnih toolbarova i dodataka u preglednicima.

2. Panda Cloud Antivirus Free

panda-cloud-antivirus-2014-free

panda-antivirus-download

Panda Cloud Antivirus Free štiti vaše podatke od više vrsta zlonamjernog softvera, tako da ćete biti u potpunosti sigurni kada su u pitanju virusi, trojanski konji, adware, spyware i slične prijetnje.

Sučelje je vrlo ugodno i pregledno, sve funkcije su pri ruci. Možete jednostavno započeti skeniranje, pogledati izvješća prijašnjih skeniranja, prilagoditi postavke. Sve je dostupno jednim klikom u glavnom prozoru.

Cloud-based rješenja su lako prepoznatljiva u ovoj softverskoj kategoriji, a Panda Cloud Antivirus Free je jedan od najboljih. Zahvaljujući svojoj tehnologiji, antivirus je sposoban za skeniranje računala, dok troši nevjerovatni malo resursa računala.

3. ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall

zonealarm-antivirus-free-firewall

zonealarm-antivirus-firewall-download

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall je besplatan antivirusni program koji vas štiti od hakera na internetu.

Aktualna verzija vam donosi osnovnu firewall zaštitu za računalo. Uključene značajke su: Firewall, Antivirus i dodatna alatna traka koja upozorava na opasne web stranice.

U verziji 12, korisničko sučelje nije znatno izmjenjeno. Softver sada podržaje Windows 8.1 i donosi neka poboljšanja oko otkrivanja antivirusa.

4. Avira Free Antivirus

avira-antivirus-free

avira-antivirus-free-2014-download

Avira Free Antivirus (poznat i pod nazivom AntiVir) pruža učinkovitu zaštitu od virusa i brzo i pouzdano uklanja neželjene goste.

Korisniku su na raspolaganju dvije sigurnosne značajke: Skener koji kontinuirano prati vaš sustav u realnom vremenu, kao i mogućnost skeniranja pojedinačnih preuzimanja, kompletnih foldera ili cijelog hard diska.

Osim virusa, crva i trojanaca, ovaj besplatni program vas štiti i od adware i spywarea.

Avira Free Antivirus 2014 je najnovija generacija zaštite za vaše računalo. Najzanimljivija nova značajka: reklamni prozor, koji je stalno iskakao u prethodnoj verziji je uklonjen.

Nova verzija je kompatibilna sa Windows 8 i 8.1 i zahtjeva manje resursa sustava.

5. AVG Free Antivirus

avg-antivirusavira-antivirus-free-2014-downloadAVG Antivirus Free 2014 je besplatan antivirus koji pruža učinkovitu zaštitu od virusa.

AVG Antivirus Free 2014 vam omogućuje pretraživanje kompletnog računala ili pojedinih datoteka, foldera ili arhiva. Disketa, CD i DVD-ovi ili neki drugi prijenosni mediji također mogu biti skenirani.

Nova verzija donosi brža skeniranja uz manje trošenja resursa sustava. Osim toga, došlo je do izmjena na korisničkom sučelju, ali je zadržan metro dizajn.

6. Microsoft Security Essentials

microsoft-security-essentials

avira-antivirus-free-2014-download

Microsoft Security Essentials je besplatna zaštita od virusa za vaš sustav.

Microsoft Security Essentials korisnicima pruža osnovnu zaštitu od virusa i crva koji žele zaraziti vaše računalo. Freeware dolazi sa integrisanim skenerom koji nadzire sve operacije datoteka u pozadini, kao i skenerom kojeg možete ručno podesiti.

Pozitivno je što program obavlja posao u pozadini. Mali pop-up iskoči ukoliko pronađe neku sumnjivu datoteku i daje vam dalje instrukcije.

author | Download.ba
Objavljeno; 16.04.2014 u kategoriju software
Komentari korisnika

POVEZANE VIJESTI

ADVERTISEMENTS

SPONSORED ADS

PREPORUKA PROGRAMA
nero-2014
X

Like us on Facebooku

Pridruži se i Ti. Postani naš FAN!

Contact Us