Program za daljinski pristup i upravljanje računalom - TeamViewer

TeamViewer je besplatan program za daljinski pristup i upravljanje računalom koji vam omogućuje da kontrolirate računalo od partnera izravno preko interneta - uključujući mogućnost audio i video konferencije.

program-za-daljinski-pristup-i-upravljanje-racunalom-teamviewer

TeamViewer je besplatan program za daljinski pristup i upravljanje računalom koji vam omogućuje da kontrolirate računalo od partnera izravno preko interneta - uključujući mogućnost audio i video konferencije.

S TeamViewerom možete spojiti dva računala u nekoliko sekundi. Alat zaobilazi čak i Firewall, potpuno legalno i sigurno. Nakon brze instalacije, jednostavno unesite korisničko ime i lozinku (dobijate brojeve nakon instalacije). Kada unesete ID i broj ciljane osobe, možete mu kontrolirati računalo.

Također, s TeamViewerom možete vršiti prezentacije, raditi u timu ili razmjenivati velike količine podataka, potpuno sigurno i bez rizika.

Nova verzija omogućuje još jednostavnije kopiranje podataka sa jednog na drugo računalo. Također, možete otvoriti više veza u isto vrijeme, kao i upaliti drugo računalo pomoću "WakeOnLan" funkcije.

Preuzmite besplatno novu verziju TeamViewera ovdje:

DOWNLOAD TEAMVIEWER

author | Download.ba
Objavljeno; 03.04.2014 u kategoriju software
Komentari korisnika

POVEZANE VIJESTI

ADVERTISEMENTS

SPONSORED ADS

PREPORUKA PROGRAMA
nero-2014
X

Like us on Facebooku

Pridruži se i Ti. Postani naš FAN!

Contact Us