Nero 2014 - Kompletno upravljanje medijima

Nero 2014 predstavlja se kao pravi medijski menadžer. Upravljanje medijima i uređivanje u novoj verziji je znatno olakšano.

test-nero-2014

Nero 2014 predstavlja se kao pravi medijski menadžer. Upravljanje medijima i uređivanje u novoj verziji je znatno olakšano. 

Kada su davnih 90-ih godina prve CD pržilice bile pristupačne, Nero ( tada "Nero Burning ROM) je zauzeo prvo mjesto na ljestvici pouzdanih programa za "prženje" CD-ova, zahvaljujući činjenici da je u to vrijeme prostor za pohranu podataka bio smješan iz današnje perspektive.

U to vrijeme, popularne diskete sa 1.44 MB prostora nisu mogle konkurirati novom protivniku, CD mediju, koji je preuzeo vodeću poziciju, omogućavajući korisnicima da snime 650 MB podataka.

Zahvaljujući originalnom imenu, mnogim korisnicima je Nero ostao duboko urezan u pamćenju. Bazirajući se na historijskim činjenicama, upravo je car Nero, zbog mentalne poremećenosti, zapalio svoj vlastiti kapital - glavni grad Rim.

U međuvremenu, program je dobio i novi naziv - Nero 2014, koji pored mogućnosti prženja, omogućava i kompletno upravljanje medijima, uređivanje video zapisa i kodiranje.

Centralizirano upravljanje

Novi glavni ekran postao je žarište softvera. Brojnim podprogramima omogućen je brz i jednostavn pristup. Ponuđeni Blu-ray Player dostupan je samo, ukoliko ste vlasnik Platinum verzije, što je na samom početku malo neugodno i zbunjujuće.

Novo: "Nero Kwik Media" se sada zove MediaHome i koristi se za upravljanje i distribuciju glazbe, filmova i slika - što je u testu išlo bez problema.

Nero-2014-Centralizirano-Upravljanje

author | Download.ba
Objavljeno; 23.01.2014 u kategoriju software | ( Izvor )
Komentari korisnika

POVEZANE VIJESTI

ADVERTISEMENTS

SPONSORED ADS

PREPORUKA PROGRAMA
flv-player
X

Like us on Facebooku

Pridruži se i Ti. Postani naš FAN!

Contact Us