Samsung Galaxy Grand 2 Dual SIM smartfon stiže konačno na tržište?

Najnovije informacije govore kako će se Samsung Galaxy Grand 2 Dual SIM konačno pojaviti na tržištu.

samsung-galaxy-grand-2-dual-sim-smartfon

Najnovije informacije govore kako će se Samsung Galaxy Grand 2 Dual SIM konačno pojaviti na tržištu. To je dobra vijest. No ima i ona loša.

Službeno je ovaj veliki smartfon najavljen krajem studenog 2013. godine, no do danas ga nema, pa nema. Ipak, najnovije informacije govore kako će se novi Samsung Galaxy Grand 2 Dual SIM smartfon pojaviti na tržištu ovih dana. No, opet se vraćamo na onu “lošu vijest” koju smo spomenuli na početku.

Dakle, ono što nije dobro je da za sada stiže samo na indijsko tržište. Ono što prvo morate znati o ovom modelu je kako se radi o Samsungovom Dual SIM modelu, jednom od rijetkih iz njihove ponude. No, postoji i inačica Samsung Galaxy Grand 2 Dual SIM smartfona i s jednom karticom. Zašto bi netko odabrao jednu nad dvije kartice? Pa, jeftiniji je i manje troši bateriju, a ako nemate dvije kartice – što će vam?

Druga zanimljivost koja je vezana uz Samsung Galaxy Grand 2 Dual SIM je kako je ovo drugi smartfon koji dolazi iz južnokorejske kompanije a koji ima kožnu pozadinu, umjesto plastike. Podsjetimo se, prvi je bio Galaxy Note 3. Smartfon radi na Android 4.3 Jelly Bean operativnom sustavu s prilagođenim TouchWiz UI sučeljem.

Od zanimljivih tehničkih karakteristika spomenimo kako Samsung Galaxy Grand 2 Dual SIM ima veliki 5,2 inčni IPS HD ekran od 1280×720 točaka (280 ppi), stražnju kameru od 8 MP s LED bljeskalicom, te prednju od 1,9 MP. Radi na 4-jezgrenom procesoru na 1,2 GHz processor, ima 1,5 GB RAM-a i 8GB prostora za pohranu podataka proširivo preko microSD kartice do 64GB.

Lijepog je dizajna, tanak je samo 8,9 milimetra i težak samo 163 grama. Baterija je od 2600 mAh.

Saznali smo kako se Samsung Samsung Galaxy Grand 2 Dual SIM u Indiji prodaje za 22.999 rupija, što je oko 374$.

author | Download.ba
Objavljeno; 19.01.2014 u kategoriju video | ( Izvor )
Komentari korisnika

POVEZANE VIJESTI

ADVERTISEMENTS

SPONSORED ADS

PREPORUKA PROGRAMA
vlc
X

Like us on Facebooku

Pridruži se i Ti. Postani naš FAN!

Contact Us