Savitljivi Samsung Galaxy Note Book (VIDEO)

Savitljivi Samsung Galaxy Note Book koncept prikazuje kakav bi savitljivi gadget Samsung mogao uskoro ponuditi tržištu.

savitljivi-samsung-galaxy-note-book

Ovaj koncept prikazuje kakav bi savitljivi gadget Samsung mogao uskoro ponuditi tržištu.

Samsung je u posljednje vrijeme vrlo aktivan u vezi razvoja tehnologije savitljivih ekrana. Osim proizvoda koji se već nalaze na tržištu i prototipa koje prikazuju na sajmovima, Samsung je u posljednjih godinu dana zaštitio nekoliko patenata vezanih uz tu tehnologiju.

Ekipa T3 je temeljem raznih Samsungovih projekata koji se nalaze u raznim fazama testiranja, izradila ovaj video dolje, koji prikazuje njihovu (neslužbenu) viziju jednog takvog gadgeta, koji tehnologiju savitljivih ekrana podiže na još jednu stepenicu više.

Njihov koncept koji su nazvali Samsung Galaxy Note Book, predstavlja savitljivi tablet koji se može pretvoriti u pametni telefon.

Zamišljeno je da savitljivi ekran ovog 7,9-inčnog AMOLED tableta dolazi s impresivnom rezolucijom od 3072 x 2560 piksela, a pri presavijanju se pretvara u 5,5-inčni 2K pametni telefon.

U ovoj viziji T3-a, nalaze se 5 MP kamera s mogućnošću snimanja videa u 720p, procesor Snapdragon 800, 3 GB RAM memorije i 64 GB interne memorije za pohranu, dok bi mu energiju trebala pružiti 9.500 mAh baterija.

Tenutno nam nije poznato mogu li se Samsungovi testni ekrani već sada savijati do te mjere kako je prikazano u ovom videu, no moramo priznati da koncept djeluje prilično zanimljivo i što je najvažnije, uvjerljivo. Biste li kupili ovakav gadget?

author | Download.ba
Objavljeno; 10.02.2014 u kategoriju video | ( Izvor )
Komentari korisnika

POVEZANE VIJESTI

ADVERTISEMENTS

SPONSORED ADS

PREPORUKA PROGRAMA
avast-2014
X

Like us on Facebooku

Pridruži se i Ti. Postani naš FAN!

Contact Us